Aaron Glenane

Aaron Glenane
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Avustralyalı oyuncu.

Snowpiercer (2020), 68 Whiskey (2020) ve 2067 (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Never Innocent
2020 2067
2019 Ride Like a Girl
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2018 The Obscure (Kısa Film)
2018 Andromeda (Kısa Film)
2018 Chocolate Oyster
2017 Hitchhiker (Kısa Film)
2017 Concealed
2016 Young Labor (Kısa Film)
2016 Overtime (Kısa Film)
2016 A Skype EX-Change (Kısa Film)
2016 Öldürme Zemini
2015 Talk to Someone (Kısa Film)
2015 Gizli Dosya
2015 Crushed
2013 Ca$h Cow: A 63% True Story (Kısa Film)
2013 Drift
2011 La Clé du Tourment (Kısa Film)
2011 Horizons Crossing
2008 The Last Cherry (Kısa Film)
2008 The End (Kısa Film)
2008 The Black Balloon

Televizyon

2021 Snowpiercer
2020 68 Whiskey
2019 Les Norton
2018 Pilot Week
2018 Mr Inbetween
2018 Picnic at Hanging Rock (Mini Dizi)
2017 The Heath Ledger Scholarship (Mini Dizi)
2016 Wham Bam Thank You Ma'am
2016 Soul Mates
2016 Molly (Mini Dizi)
2015 Fresh Blood Pilot Season
2015 Deadline Gallipoli (Mini Dizi)
2014 Summer Bay
2014 Puberty Blues
2014 Old School
2014 Janet King
2014 Clean and Jerk (TV Filmi)
2012 Tricky Business
2012 Dripping in Chocolate (TV Filmi)
2010 Rescue Special Ops

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Glenane Fotoğrafları

Aaron Glenane Fotoğrafları Aaron Glenane Fotoğrafları Aaron Glenane Fotoğrafları Aaron Glenane Fotoğrafları Aaron Glenane Fotoğrafları