Aaron Mirtes

Aaron Mirtes
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genellikle kısa filmler üzerine çalışmıştır. Clowntergeist (2017) ve Curse of the Nun (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Curse of the Nun
2017 Clowntergeist
2015 Tennessee Snow Day (Kısa Film)
2015 White Noise (Kısa Film)
2014 Dog Gone! (Kısa Film)
2013 Bury the Hatchet (Kısa Film)
2013 In Sickness and in Healthcare (Kısa Film)
2012 The Clown Statue (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances

Yapımcı

2019 Death Ranch
2018 Curse of the Nun
2017 Clowntergeist
2015 Tennessee Snow Day (Kısa Film)
2015 White Noise (Kısa Film)
2013 Bury the Hatchet (Kısa Film)
2013 In Sickness and in Healthcare (Kısa Film)
2012 The Clown Statue (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances

Senaryo

2018 Curse of the Nun
2017 Clowntergeist
2015 Tennessee Snow Day (Kısa Film)
2015 White Noise (Kısa Film)
2014 Dog Gone! (Kısa Film)
2013 Bury the Hatchet (Kısa Film)
2013 In Sickness and in Healthcare (Kısa Film)
2012 The Clown Statue (Kısa Film)

Televizyon

2016 Bizarre Happenstances

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Mirtes Fotoğrafları

Aaron Mirtes Fotoğrafları Aaron Mirtes Fotoğrafları Aaron Mirtes Fotoğrafları Aaron Mirtes Fotoğrafları Aaron Mirtes Fotoğrafları