Aaron Paul

Aaron Paul
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :27.8.1979
Doğum Yeri:Idaho

ABD'li oyuncu.

Tam adı Aaron Paul Sturtevant'tır. Breaking Bad (2008-2013), El Camino: A Breaking Bad Movie (2019), Hız Tutkusu (2014) ve Soldaki Son Ev (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Dual
2020 Quad
2019 Yitik Parçalar
2019 El Camino: A Breaking Bad Movie
2018 American Woman
2018 Welcome Home
2016 Merkezi İstihbarat
2016 Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV (Seslendirme)
2016 Kod 999
2016 Dokuzuncu Hayat
2016 Come and Find Me
2015 Ölüm Emri
2015 Babalar ve Kızları
2014 Hız Tutkusu
2014 Exodus: Tanrılar ve Krallar
2014 Düşerken
2013 Hellion
2013 Chicks 'N' Guns: Behind the Scenes (Kısa Video)
2013 Annie Parker'in Şifresi
2012 Paramparça
2011 Quirky Girl (Kısa Film)
2010 Weird: The Al Yankovic Story (Kısa Video)
2010 Wreckage
2009 Soldaki Son Ev
2008 Say Goodnight
2007 Daydreamer
2007 Leo (Kısa Film)
2006 Görevimiz Tehlike III
2006 Choking Man
2005 Candy Paint (Kısa Film)
2005 Bad Girls from Valley High
2004 Perfect Opposites
2002 National Lampoon's Van Wilder
2002 Korn: Thoughtless (Kısa Video)
2001 K-PAX
2000 Whatever It Takes
2000 İmdat Ben Bir Balığım (Seslendirme)

Televizyon

2021 The Coldest Case
2020 Westworld
2020 Truth Be Told
2020 BoJack Horseman (Seslendirme)
2018 The Path
2017 Kara Ayna (Seslendirme)
2013 Simpson Ailesi
2013 Saturday Night Live
2013 TRON: Uprising (Seslendirme)
2013 Breaking Bad
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Big Love
2010 Breaking Bad: Original Minisodes (Mini Dizi – Seslendirme)
2006 Ghost Whisperer
2006 Bones
2005 Veronica Mars
2005 Sleeper Cell
2005 Point Pleasant
2005 Joan of Arcadia
2005 Criminal Minds
2004 Line of Fire
2003 Threat Matrix
2003 ER
2003 CSI: Miami
2003 The Snobs (TV Filmi)
2003 Kingpin (Mini Dizi)
2002 NYPD Blue
2002 Kanıt Peşinde
2002 Birds of Prey
2002 Judging Amy
2002 Wasted (TV Filmi)
2001 The Guardian
2001 The Division
2001 Nikki
2001 Gizli Dosyalar
2001 100 Deeds for Eddie McDowd
2000 Get Real
1999 Suddenly Susan
1999 Melrose Place
1999 Evimiz Hollywood'ta
1999 3rd Rock from the Sun
1999 Locust Valley (TV Filmi)
1998 Even the Losers (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Paul Fotoğrafları

Aaron Paul Fotoğrafları Aaron Paul Fotoğrafları Aaron Paul Fotoğrafları Aaron Paul Fotoğrafları Aaron Paul Fotoğrafları