Aaron Schneider

Aaron Schneider
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :26.7.1965
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Two Soldiers (2003), Büyük Sır (2009) ve Atlantik Savaşı (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Greyhound
2009 Büyük Sır
2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Televizyon

2000 Popular

Yapımcı

2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Senaryo

2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Schneider Fotoğrafları

Aaron Schneider Fotoğrafları Aaron Schneider Fotoğrafları Aaron Schneider Fotoğrafları Aaron Schneider Fotoğrafları Aaron Schneider Fotoğrafları