Abdul Quadir Amin

Abdul Quadir Amin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.2.1983
Doğum Yeri:Raipur

Hint oyuncu ve yönetmen.

Londra Medya Akademisi Film & TV'de oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda London College of Accountancy & Technology'den İşletme Yüksek Lisans Diploması ile City University London'dan İşletme Mastırı (Uluslararası İşletme ve Pazarlama) okudu.

By Chance (2009), Student of the Year (2012), Talaash (2012), Bombay Talkies (2013) ve Dil Dhadakne Do (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sadak 2
2019 Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga
2019 Photograph
2019 Thackeray
2019 The Accidental Prime Minister
2018 Hindistan Eşkıyaları
2018 Manmarziyaan
2018 Paltan
2018 Gold
2018 Mulk
2018 Lust Stories
2015 Dil Dhadakne Do
2013 Bombay Talkies
2012 Student of the Year
2009 Luck by Chance
2007 Om Shanti Om

Görev Aldığı Yapımlar

Abdul Quadir Amin Fotoğrafları

Abdul Quadir Amin Fotoğrafları Abdul Quadir Amin Fotoğrafları Abdul Quadir Amin Fotoğrafları