Abigail Pniowsky

Abigail Pniowsky
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.1.2008
Doğum Yeri:Winnipeg

ABD'li aktris.

5 yaşından beri oyunculuk yapmaktadır. Dennis Villeneuve'nin 8 dalda Akademi Ödülü kazanan 'Arrival' filmindeki Hannah rolüyle tanınmıştır. Kardeşi Anna da kendisi gibi oyuncudur.

Filmografi

2019 The Rest of Us
2018 Dışarıda
2016 The Midnight Man 
2016 Wait Till Helen Comes 
2016 Geliş 

Televizyon

2017 Ten Days in the Valley
2016 Channel Zero
2014 The Gabby Douglas Story (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Abigail Pniowsky Fotoğrafları

Abigail Pniowsky Fotoğrafları Abigail Pniowsky Fotoğrafları Abigail Pniowsky Fotoğrafları Abigail Pniowsky Fotoğrafları Abigail Pniowsky Fotoğrafları