Açelya Devrim Yılhan

Açelya Devrim Yılhan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.9.1985
Doğum Yeri:Ankara

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Emekli albay bir baba ile ev hanımı bir annenin tek çocuğudur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anabilim Dalı’ndan mezun olmuştur. Adını Leyla ile Mecnun dizisindeki Eylül karakteri ile duyurmuştur. Kariyerinin başında Unutma Beni dizisinde rol almış ardından Beni Unutma filminde Olcay rolünde oynamıştır. 2013 yılında İnadına Yaşamak dizisinde oynamıştır. 2015 yılında Ve Panayır Köyden Gider filminde oynamıştır.

Filmografi

2017 Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı
2015 Ve Panayır Köyden Gider
2011 Beni Unutma

Televizyon

2016 Rengârenk / Kaçın Kurası
2013 İnadına Yaşamak
2011 Leyla ile Mecnun
2010 Deniz Yıldızı
2009 Unutma Beni

Tiyatro

2010 Zaman Fırfırlarıyla Yolculuk - Ekin Tiyatrosu

Görev Aldığı Yapımlar

Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları

Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları Açelya Devrim Yılhan Fotoğrafları