Açelya Topaloğlu

Açelya Topaloğlu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.11.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Küçük yaşlarından itibaren üniversiteye kadar olan dönemde dans ile ilgilenen Açelya Topaloğlu, Tan Sağtürk Dans Okulu Modern Dans bölümünde dans eğitimi almıştır. Kısa bir süre Anadolu Ateşi Dans Grubunda yer almıştır. Annesinin büyük desteği ile üniversite çağına yaklaştıkça tiyatroya daha çok ağırlık vermiş, 2008-2009 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Actor Studio'da müzikal eğitimi alıp 2009 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur.

Filmografi

2019 Öldür Beni Sevgilim
2018 Arapsaçı
2017 Damat Takımı
2013 Arkadaşlar Arasında
2012 Rakı Masası (Kısa Film)
2010 Beni Seviyorum (Kısa Film)

Televizyon

2018 Darısı Başımıza
2017 Meryem
2015 İnadına Aşk
2014 Kaçak Gelinler
2012 Eve Düşen Yıldırım
2011 Gece Sularında İstanbul (TV Filmi)
2010 Arka Sokaklar
2008 Aşk Yakar

Görev Aldığı Yapımlar

Açelya Topaloğlu Fotoğrafları

Açelya Topaloğlu Fotoğrafları Açelya Topaloğlu Fotoğrafları Açelya Topaloğlu Fotoğrafları Açelya Topaloğlu Fotoğrafları Açelya Topaloğlu Fotoğrafları