Adam Resnick

Adam Resnick
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Pensilvanya

ABD'li oyuncu, komedyen, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok Late Night with David Letterman programının senaristliği ile tanınmıştır. Buna ek olarak, Resnick, David Mirkin ve Chris Elliott'la birlikte Get A Life filminin senaristliğini yaptı. Resnick ayrıca HBO için The Larry Sanders Show sezonunun ortak yapımcısı ve yazarıdır. İki yıl sonra, 1994'te, Resnick, Cabin Boy adlı sinema filmi için tekrar Elliott'la bir araya geldi.

2000'de Resnick, John Travolta ve Lisa Kudrow'un rol aldığı Lucky Numbers; 2002'de Danny DeVito'nun yönettiği Death to Smoochy ve HBO televizyon dizisi The High Life'ı yazdı.

Filmografi

Yönetmen

1994 Cabin Boy

Senaryo

2002 Tötet Smoochy
2000 Lucky Numbers
1994 Cabin Boy
1991 Get A Life

Televizyon

2016 Divorce
2009 Cop House (TV Filmi)
2003 The Mayor (TV Filmi)
1996 The High Life
1994 Saturday Night Live
1992 Late Night with David Letterman
1989 Late Night with David Letterman: 7th Anniversary Special (TV Filmi)
1988 Late Night with David Letterman: 7th Anniversary Special (TV Filmi)

Yapımcı

1991 Get A Life

Televizyon

2016 Divorce
2003 The Mayor (TV Filmi)
1998 Die Larry Sandwers Show
1996 The High Life

Görev Aldığı Yapımlar

Adam Resnick Fotoğrafları

Adam Resnick Fotoğrafları Adam Resnick Fotoğrafları Adam Resnick Fotoğrafları