Adeel Akhtar

Adeel Akhtar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.9.1990
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Babası Pakistan annesi ise Kenya asıllıdır. 90'lı yıllarda Cheltenham College'de okumuş, daha sonra ABD'ye giderek Actors' Studio'da oyunculuk eğitimi almıştır. Dört Aslan (2010), The Big Sick (2017), Utopia (2013-2014) ve Diktatör (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Tout le monde parle de Jamie
2021 Ali & Ava
2020 Louis Wain
2020 Enola Holmes
2020 Yuva
2019 Murder Mystery
2018 The Therapist (Kısa Film)
2018 Regarde les hommes nager
2017 Victoria ve Abdul
2017 The Big Sick
2017 Davetsiz Aşk
2017 The Show
2016 The Big Return of Ray Lamere (Kısa Film)
2015 Pan
2014 War Book
2013 The Cost of Living (Kısa Film)
2013 Keeping Up with the Joneses (Kısa Film)
2013 Jadoo
2013 Convenience
2012 Diktatör
2010 Stranger Things
2010 Side by Side (Kısa Film)
2010 Dört Aslan
2008 Hain

Televizyon

2021 Sweet Tooth
2019 Killing Eve
2019 Back to Life
2019 Les Misérables (Mini Dizi)
2018 Counterpart
2018 Ghosted
2018 Fairy Job (Mini Dizi)
2017 Unforgotten: Le Passé déterré
2017 Sous Influence (Mini Dizi)
2016 Flowers
2016 The Last Dragonslayer (TV Filmi)
2016 The Circuit (TV Filmi)
2016 Murdered by My Father (TV Filmi)
2016 The Night Manager (Mini Dizi)
2015 River (Mini Dizi)
2015 Main basse sur Pepys Road (Mini Dizi)
2014 Utopia
2014 The Job Lot
2013 Tunnel
2013 Trollied
2013 Coming Up
2011 Comedy Showcase
2010 Angelos Epithemiou's Moving On
2006 New York - Section criminelle
2006 Conviction
2002 Let's Roll: The Story of Flight 93 (Belgesel Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Adeel Akhtar Fotoğrafları

Adeel Akhtar Fotoğrafları Adeel Akhtar Fotoğrafları Adeel Akhtar Fotoğrafları Adeel Akhtar Fotoğrafları Adeel Akhtar Fotoğrafları