Aden Young

Aden Young
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :30.11.1971
Doğum Yeri:Toronto

Avustralya asıllı Kanadalı oyuncu.

Killer Elite (2011), Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (2014) ve Invisible (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Elsewhere
2018 Angelique's Isle
2017 Don't Tell
2016 Invisible
2014 Frontera
2014 Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2013 Final Recipe
2011 Killer Elite
2010 Kissing Point (Kısa Film)
2010 Commandos de l'ombre
2010 Ağaç
2009 Shot Open (Kısa Film)
2009 Mao'nun Son Dansçısı
2009 Lucky Country
2008 Salvation
2007 The Goat That Ate Time (Kısa Film - Anlatıcı)
2007 Flipsical (Kısa Film)
2006 The Bet
2004 Human Touch
2002 Traqueur de croco en mission périlleuse
2001 The War Bride
2001 Serenades
1999 Molokai: The Story of Father Damien
1998 Under Heaven
1998 Kuzen Bette
1997 Paradise Road
1996 River Street
1996 Cosi
1996 Aşk Oteli
1995 Audacious (Kısa Film)
1994 Sürgün
1994 Metal Skin
1994 Hell, Texas & Home (Kısa Film)
1993 Tetikçi
1993 Shotgun Wedding
1993 Love in Limbo
1993 Broken Highway
1992 September (Kısa Film)
1992 Over the Hill
1991 Kara Cübbe

Televizyon

2020 Reckoning (Mini Dizi)
2017 The Disappearance (Mini Dizi)
2016 Rectify
2015 The Principal
2014 The Code
2014 Rake
2011 East West 101
2007 The Starter Wife (Mini Dizi)
2006 Two Twisted
2003 After the Deluge (TV Filmi)

Yönetmen

2007 The Rose of Ba Ziz (Kısa Film)
1999 The Order (Kısa Film)

Yapımcı

2007 The Rose of Ba Ziz (Kısa Film)

Senaryo

2007 The Rose of Ba Ziz (Kısa Film)
1999 The Order (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Aden Young Fotoğrafları

Aden Young FotoğraflarıAden Young FotoğraflarıAden Young FotoğraflarıAden Young FotoğraflarıAden Young Fotoğrafları