Adnan Koç

Adnan Koç
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.6.1971
Doğum Yeri:Mardin

Türk oyuncu.

Ekol Drama Okulu'nda Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi almıştır.  Babalar ve Evlatlar (2012), Muhteşem Yüzyıl (2013) ve Siccin serisindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Siccin 6
2017 Siccin 4
2016 Siccin 3: Cürmü AşkSiccin 3: Cürmü Aşk  (Orhan)

Televizyon

2015 Alın Yazım
2014 Aşktan Kaçılmaz
2013 Muhteşem Yüzyıl
2012 Osmanlı'da Derin Devlet
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
2012 Babalar ve Evlatlar
2009 Sarı Sarı Liralar
2008 Yürek Yarası (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Yarim Senden Ayrılalı (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Telgrafın Telleri (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Ne Sen Beni Unut Ne de Ben Seni (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Hürmüz Gelin (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Aman Doktor 2 (TV Filmi)
2007 Memleket Hikayeleri - Aman Doktor (TV Filmi)
2006 Memleket Hikayeleri: Sevmiş Bulundum (TV Filmi)
2006 Memleket Hikayeleri - Karahisar Kalesi

Görev Aldığı Yapımlar

Adnan Koç Fotoğrafları

Adnan Koç Fotoğrafları Adnan Koç Fotoğrafları Adnan Koç Fotoğrafları Adnan Koç Fotoğrafları Adnan Koç Fotoğrafları