Adrian Annis

Adrian Annis
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.2.1973
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktör.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1 (2010), Botticelli Murders and Darkness Into Light (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Modern Love
2018 Public Eyes (Kısa Film)
2018 Second Spring
2018 Scarecrow (Kısa Film)
2018 Psychomanteum
2018 Dumar Volume Two
2016 Stay (Kısa Film)
2016 Spaceman (Kısa Film)
2016 My Guardian Angel
2016 Mostly Dead (Kısa Film)
2016 Gangster Kittens
2016 Darkness Into Light
2016 Arketekton (Kısa Film)
2015 Survivors
2015 Run Away with Me
2015 Olivia's Kick (Kısa Film)
2015 Maglie (Kısa Film)
2015 Centurion (Kısa Video)
2015 Blue Moon (Kısa Film)
2014 The Right to Remain Silent (Kısa Film)
2014 The Morning Star (Kısa Film)
2014 Spellbound (Kısa Film)
2014 One Day: A Musical
2014 Corrupt 2014 (Kısa Film)
2014 Beauty (Kısa Film)
2013 The Jobseekers (Kısa Film)
2013 The Crack
2013 Man on Bench (Kısa Film)
2013 Eva's Diamond
2013 Dumar
2013 Aldo (Kısa Film)
2012 The Innocence of Play (Kısa Film)
2012 The Dream (Kısa Film)
2012 The Car (Kısa Film)
2012 Lydia (Kısa Film)
2012 Demons and Doors
2012 Collide (Kısa Film)
2012 Bike (Kısa Film)
2012 Art of Darkness
2011 Husky (Kısa Film)
2011 Burned (Kısa Film)
2010 Wake (Kısa Film)
2010 Unintended Consequences (Kısa Video)
2010 The Hypnotist (Kısa Film)
2010 Survival (Kısa Film)
2010 Love Lost (Kısa Film)
2010 Incorporated (Kısa Film)
2010 Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1
2009 The Long Hard Goodbye (Kısa Film)
2009 The Exhibition (Kısa Film)
2009 Something for the Lamppost (Kısa Film)
2009 Keeper (Kısa Film)
2009 K
2009 Juncture (Kısa Film)
2009 Für meinen Vater
2009 Dumar: The Rising
2008 We're Not Blood (Kısa Film)
2008 Quantum (Kısa Film)
2008 Inbetween
2008 French Film
2008 Displacement (Kısa Film)
2008 Dark Rage
2008 Chain Mail (Kısa Film)
2008 Airport Security (Kısa Film)
2007 Small Pond (Kısa Film)
2007 Dangerous Parking
2006 Elroy: The Potato Head Boy (Kısa Film)
2004 What Happened Today...? (Kısa Video)

Televizyon

2018 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)
2016 The Guardian Angel
2016 Crew Low Budget (TV Filmi)
2013 Skanked
2011 Jack the Ripper: The Definitive Story (Mini Belgesel Dizi)
2009 Sleep with Me (TV Filmi)

Video Oyunu

2015 SUPER Run Away with Me (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Adrian Annis Fotoğrafları

Adrian Annis Fotoğrafları Adrian Annis Fotoğrafları Adrian Annis Fotoğrafları Adrian Annis Fotoğrafları Adrian Annis Fotoğrafları