Adrian Schiller

Adrian Schiller
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.02.1964
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Güzel ve Çirkin (2017), Diren! (2015) ve Parlak Yıldız (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Sansür
2019 Tolkien
2018 Kardaki Küller
2018 Goodbye Mondays (Kısa Film)
2017 Le jour de mon retour
2017 Güzel ve Çirkin
2016 Yaşam Kürü
2016 A Girl Goes for Dinner (Kısa Film)
2015 Victor Frankenstein
2015 The Secret Agent
2015 Significance (Kısa Film)
2015 Residue
2015 Kalan
2015 Diren!
2015 Danimarkalı Kız
2014 Théâtre: The Crucible
2014 Son of God
2014 Küçük Karmaşa
2012 Lot254 (Kısa Film)
2010 Teslim Olmak Yok
2010 Sevgili Hedefim
2009 Parlak Yıldız
2008 Good

Televizyon

2021 The Last Kingdom
2021 Meurtres au paradis
2020 Raised by Wolves (Seslendirme)
2019 Victoria
2018 Genius
2018 Black Earth Rising
2017 Man in an Orange Shirt (Mini Dizi)
2016 Undercover (Mini Dizi)
2015 Spotless
2015 Residue (Mini Dizi)
2014 The Musketeers
2014 Les enquêtes de Morse
2013 The Bible (Mini Dizi)
2013 Talking to the Dead (Mini Dizi)
2012 The Hollow Crown (Mini Dizi)
2012 Holby City
2011 Zen (Mini Dizi)
2011 Silk
2011 Doctor Who
2010 Timbré (Mini Dizi)
2010 Flics toujours
2010 Coming Up
2010 Being Human, la confrérie de l'étrange
2009 The Bill
2009 Ashes to Ashes
2008 The Devil's Whore (Mini Dizi)
2007 The IT Crowd
2007 Les flingueuses
2007 Affaires non classées
2006 Nostradamus (TV Filmi)
2006 Les dix commandements (Mini Dizi)
2002 Surrealissimo: The Scandalous Success of Salvador Dali (TV Filmi)
2002 Judge John Deed
2002 George Eliot: A Scandalous Life (TV Filmi)
2002 Fields of Gold (TV Filmi)
2001 Ma tribu
2000 The Kidnap (TV Filmi)
2000 Inspecteur Frost
1999 RKO 281 (TV Filmi)
1996 Bugs
1995 Ghosts
1993 Screen One
1993 Prime Suspect 3 (Mini Dizi)
1992 Suspect n° 1 - Opération Nadine (Mini Dizi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Raid: World War II
2014 Assassin's Creed: Unity
2013 Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate
2013 Assassin's Creed IV: Black Flag
2012 Assassin's Creed III
2010 GoldenEye 007
2010 Fable III
2010 Castlevania: Lords of Shadow
2009 Indiana Jones et le Sceptre des Rois

Görev Aldığı Yapımlar

Adrian Schiller Fotoğrafları

Adrian Schiller FotoğraflarıAdrian Schiller FotoğraflarıAdrian Schiller FotoğraflarıAdrian Schiller FotoğraflarıAdrian Schiller Fotoğrafları