Agata Kulesza

Agata Kulesza
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.09.1971
Doğum Yeri:Szczecin

Polonyalı oyuncu.

Küçük yaşlarda bale ve müzik dersleri aldı. Lisede iken aktris olmaya karar verdi. 1990 yılında Aleksander Zelwerowicz Devlet Tiyatro Akademisi'ne kaydoldu ve 1994 yılında mezun oldu. 

Kulesza, 1994–2011 yılları arasında Varşova Drama Tiyatrosu'nda sahne aldı. 2011 yılından beri Varşova Ateneum Tiyatrosu'nda oyunlarda rol almaktadır. 2012 yılında, Wojciech Smarzowski'nin yönettiği Róża filmindeki rolüyle Polonya Akademisi En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca aynı film için Złota Kaczka ödülüne de layık görülmüştür.

Filmografi

2020 Rodzinka.pl
2021 Zuza Jablonska: Znikam (Kısa Video)
2021 W2
2021 Przygody Alicji w Krainie Czarów (Audioplay) (Video - Seslendirme)
2021 Bóg mordu (Audioplay) (Video - Seslendirme)
2020 Przeminelo (Audioplay) (Video - Seslendirme)
2020 Parquet
2020 Magnezja
2020 Le Goût de la haine
2020 Bir Daha Asla Kar Yağmayacak
2020 25 lat niewinnosci. Sprawa Tomka Komendy
2018 Zabawa, zabawa
2018 Soğuk Savaş
2017 Pewnego razu w listopadzie
2016 Szczescie swiata
2016 Masumlar
2016 Je suis un tueur
2016 Gerçek Suçlar
2015 Warsaw by Night
2015 Moje córki krowy
2014 Secret Wars
2014 Pod mocnym aniolem
2014 Pani z przedszkola
2013 Wszystkie kobiety Mateusza
2013 W ukryciu
2013 Ida
2012 Milosc
2012 Journée de la femme
2012 Drogówka
2011 Róza
2011 La chambre des suicidés
2011 Je m'appelle Ki
2010 Skrzydlate swinie
2009 Zamiana
2008 Mala wielka milosc
2007 The Witcher - Effets secondaires (Video Oyunu - Seslendirme)
2007 Kilka prostych slów (Kısa Film)
2006 Podróz (Kısa Film)
2006 Fundacja
2006 Ce que le soleil a vu
2005 Solidarnosc, Solidarnosc...
2005 Moje miejsce (Kısa Film)
2005 Fortuna czyha w lesie
2004 Park tysiaca westchnien
2003 Siedem przystanków na drodze do raju
2001 Przedwiosnie
1996 Poznan 56
1993 Czlowiek z...

Televizyon

2022 Skazana
2021 Kajko i Kokosz (Seslendirme)
2021 25 lat niewinnosci. Sprawa Tomka Komendy (Mini Dizi)
2020 Królestwo kobiet
2019 World on Fire
2019 Pulapka
2019 Ultraviolet
2017 Teatroteka: Porwac sie na zycie (TV Filmi)
2017 Teatr Telewizji
2015 Web Therapy
2015 Sluzby specjalne
2015 Krew z krwi
2013 Bez tajemnic
2012 Prawo Agaty
2011 Prosto w serce
2011 Gleboka woda
2010 Ojciec Mateusz
2009 Synowie
2009 Expecting Love
2009 39 i pól
2008 Daleko od noszy
2007 Hela w opalach
2006 Niania
2006 Pensjonat Pod Róza
2004 Cudownie ocalony (TV Filmi)
2002 Przedwiosnie (Mini Dizi)
2002 Moje pieczone kurczaki (TV Filmi)
2002 La preuve par deux/Hambourg, Police criminelle
2000 Na dobre i na zle
1999 Klan
1995 Die Straßen von Berlin
1993 Zegnaj Rockefeller (TV Filmi)
1993 Zegnaj Rockefeller (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Agata Kulesza Fotoğrafları

Agata Kulesza FotoğraflarıAgata Kulesza FotoğraflarıAgata Kulesza FotoğraflarıAgata Kulesza FotoğraflarıAgata Kulesza Fotoğrafları