Agnieszka Podsiadlik

Agnieszka Podsiadlik
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1981
Doğum Yeri:Slaskie

Polonyalı aktris.

Gleboka woda (2011), Ekipa (2007) ve Zero (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yüz
2017 Kantor
2017 60 kilo niczego (Kısa Film - Seslendirme)
2016 The Erlprince
2015 Baby Bump
2015 Hiszpanka
2014 Sasiady
2014 Miedzy nami dobrze jest
2014 Ksiaze
2014 Jak calkowicie zniknac
2012 Painting, Painting (Kısa Film)
2012 Bejbi blues
2012 Sekret
2011 80 Milyon
2011 Wielkanoc (Kısa Film)
2011 Z daleka widok jest piekny
2011 Maraton tanca
2010 Lincz
2009 Zero
2007 Pora umierac
2007 Goyta (Kısa Film)
2005 Mistrz i Malgorzata. Prezent (Kısa Film)
2005 Jestem
2003 Sylvia and Iga (Kısa Film)

Televizyon

2016 Pakt
2011 Gleboka woda
2007 Ekipa
2007 Inka 1946 (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yüz, 2018, Oyuncu

Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları

Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları Agnieszka Podsiadlik Fotoğrafları