Agustí Villaronga

Agustí Villaronga
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.3.1953
Doğum Yeri:Palma

İspanyol oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tam adı Agustí Villaronga i Riutort'tur. El niño de la luna (1989), Pa negre (2010) ve 99.9 (1997) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Born a King
2017 Incerta glòria
2015 El testament de la Rosa (Belgesel)
2015 El rey de La Habana
2010 Pa negre
2005 Mylène Farmer: Fuck Them All (Kısa Film)
2002 Aro Tolbukhin - En la mente del asesino
2000 Gracia exquisita (Kısa Film)
2000 El mar
1997 99.9
1992 Al-Andalus: las artes islámicas en España (Belgesel)
1989 El niño de la luna
1986 Tras el cristal
1980 Al Mayurka (Kısa Film)
1980 Laberint (Kısa Film)
1976 Anta mujer (Kısa Film)

Televizyon

2012 Carta a Eva (Mini Dizi)
2009 50 años de (Belgesel Dizi)
2007 Després de la pluja (TV Filmi)
1997 Cròniques de la veritat oculta
1995 Cycle Simenon

Senaryo

2017 Incerta glòria
2015 El testament de la Rosa (Belgesel)
2015 El rey de La Habana
2010 Pa negre
2002 Aro Tolbukhin - En la mente del asesino
2000 El mar
1997 99.9
1992 Al-Andalus: las artes islámicas en España (Belgesel)
1989 El niño de la luna
1986 Tras el cristal
1980 Al Mayurka (Kısa Film)
1980 Laberint (Kısa Film)
1976 Anta mujer (Kısa Film)

Televizyon

2012 Carta a Eva (Mini Dizi)
2007 Després de la pluja (TV Filmi)
1995 Cycle Simenon

Oyuncu

2019 Islıkçılar
2014 Difuminado
2011 Truismes (Kısa Film)
2009 Petit indi
2007 Atlas de geografía humana
2004 El habitante incierto
1999 Presence of Mind
1994 Souvenir
1979 Perros callejeros II
1978 El último guateque
1977 El fin de la inocencia
1976 Anta mujer (Kısa Film)
1975 Robin Hood nunca muere

Televizyon

2012 Carta a Eva (Mini Dizi)
2008 Mà morta truca a la porta (TV Filmi - Anlatıcı)

Görev Aldığı Yapımlar

Agustí Villaronga Fotoğrafları

Agustí Villaronga Fotoğrafları Agustí Villaronga Fotoğrafları Agustí Villaronga Fotoğrafları Agustí Villaronga Fotoğrafları Agustí Villaronga Fotoğrafları