Ahmet Gülhan

Ahmet Gülhan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900

Ahmet Gülhan, Tiyatro ve sinema sanatçısı.

Devekuşu Kabare, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol aldı.

Rol Aldığı Bazı Oyunlar

• Hababam Sınıfı Müzikali
• Kaldırım Şerçesi
• Kafkas Tebeşir Dairesi

Yönettiği Tiyatro Oyunları

• Medya Medya Nereye
• Demokrasi Gemisi

Filmografisi

• Sev Kardeşim - 2006
• Her şey Yolunda - 2004
• Dişi Kuş - 2004
• Biz Size Aşık Olduk - 2002
• At Kestanesi - 1991
• Kaldırım Serçesi - 1989
• Sevgili Bebeklerim - 1987
• Mesela Muzaffer - 1987
• Hababam Sınıfı müzikal - 1981
• Sivri Akıllılar - 1977

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Gülhan Fotoğrafları

Ahmet Gülhan FotoğraflarıAhmet Gülhan FotoğraflarıAhmet Gülhan Fotoğrafları