Ahmet Rıfat Şungar

Ahmet Rıfat Şungar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.07.1983
Doğum Yeri:İstanbul

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Filmografi

2021 Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?
2020 Dumlupınar: Vatan Sağolsun
2019 Av
2019 Gamonya: Hayaller Ülkesi
2018 Manyak
2018 Ahlat Ağacı
2017 Söz Uçar (Kısa Film)
2017 Dancer on the Snow (Kısa Film)
2016 Rising Voices
2015 Wong Kar Wai Üzerine Bir Kısa Film (Kısa Film)
2015 Tereddüt
2015 Rendezvous (Kısa Film)
2014 Kumun Tadı
2014 Deniz Seviyesi
2013 Soğuk
2012 Gözetleme Kulesi (Seslendirme)
2012 Şirket.c. (Kısa Film)
2010 Unutma Beni İstanbul
2010 Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama... (Kısa Film)
2009 Üç Maymun
2009 Beş Şehir
2009 Adını Sen Koy (Seslendirme)
2006 Janjan

Televizyon

2021 Hamlet
2021 Şeref Bey
2020 Menajerimi Ara
2019 Kadın
2019 İçten Sesler Korosu
2018 Vatanım Sensin
2018 Dudullu Postası
2017 Aşk ve Gurur
2017 Yüz Yüze
2015 Gamsız Hayat
2014 Ah Neriman
2013 Merhamet
2011 Bir Ömür Yetmez
2011 Karadağlar
2008 Es Es
2008 Asi
2008 Hatırla Sevgili
2006 Kaybolan Yıllar
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Ödülleri

2014 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Deniz Seviyesi
2009 41. Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Üç Maymun
2009 2. Yeşilçam Ödülleri - Umut Veren Genç Oyuncu, Üç Maymun

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları

Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları