Aitana Sánchez-Gijón

Aitana Sánchez-Gijón
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.11.1968
Doğum Yeri:Roma

Romalı oyuncu.

Makinist (2004), Bulutların ötesi (1995) ve Bouche à bouche (1995) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Castells in the Air
2022 La jefa
2021 Parallel Mothers
2021 Espinas (Kısa Film)
2019 La cinta de Alex
2017 Thi Mai
2016 El pozo (Kısa Film)
2015 Disco Inferno (Kısa Film)
2014 Misfits Club
2011 Maktub
2011 La muerte de Otilia Ruiz (Kısa Film)
2011 Gli sfiorati
2009 The Frost
2008 Parlami d'amore
2007 Oviedo Express
2007 La carta esférica
2006 The Backwoods
2006 El genio tranquilo
2006 Animals ferits
2004 Makinist
2004 La puta y la ballena
2003 Un homme, un vrai
2003 Hiç korkmuyorum
2001 Mi dulce
2001 Au bonheur des hommes
2000 Sin dejar huella
1999 Volavérunt
1999 Ruleta (Kısa Film)
1999 Celos
1998 Yerma
1997 Sus ojos se cerraron y el mundo sigue andando
1997 La part du mal
1997 La femme de chambre du Titanic
1996 La leyenda de Balthasar el Castrado
1996 L'amour nuit gravement à la santé
1995 La ley de la frontera
1995 Bulutların Ötesi
1995 Bouche à bouche
1993 Havanera 1820
1993 El pájaro de la felicidad
1993 El marido perfecto
1993 El laberinto griego
1992 Deseo oculto (Kısa Film)
1990 The Monk
1989 El mar y el tiempo
1989 Bajarse al moro
1988 Viento de cólera
1988 Remando al viento
1988 No hagas planes con Marga
1988 Jarrapellejos
1987 Redondela
1986 Romanza final (Gayarre)

Televizyon

2019 Estoy vivo
2018 Indetectables
2017 Conquistadores Adventum (Mini Dizi)
2017 ¿Qué fue de Jorge Sanz?
2019 Velvet Colección
2015 Teresa (TV Filmi)
2016 Velvet
2010 Estudio 1
2004 Los 80
2003 Carta mortal (TV Filmi)
1995 La regenta (Mini Dizi)
1994 La mujer de tu vida 2
1993 Moscacieca (TV Filmi)
1991 La huella del crimen
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes
1990 Don Rock
1987 Casanova (TV Filmi)
1986 Segunda enseñanza

Görev Aldığı Yapımlar

Aitana Sánchez-Gijón Fotoğrafları

Aitana Sánchez-Gijón FotoğraflarıAitana Sánchez-Gijón FotoğraflarıAitana Sánchez-Gijón FotoğraflarıAitana Sánchez-Gijón FotoğraflarıAitana Sánchez-Gijón Fotoğrafları