Alan Ritchson

Alan Ritchson
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.11.1984
Doğum Yeri:Kuzey Dakota

ABD'li model, şarkıcı, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Alan Michael Ritchson'dır. Babası, ABD Hava Kuvvetleri'nden emekli başçavuş, annesi ise bir lise öğretmenidir. Ailesiyle birlikte çocukluk yıllarını Rantoul, Illinois'te geçirmiştir. 10 yaşından sonra Florida'da yaşamaya başlamış ve Niceville Lisesi'ne devam etmiş ve 2001'de mezun olmuştur. Hollywood'daki Extreme Boot Camp West adlı askeri tarzdaki fitness merkezinin sahibidir.

Smallville dizisinde canlandırdığı süper kahraman Aquaman rolü ve Blue Mountain State dizisindeki Thad Castle rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Rock Pile
2019 The Turkey Bowl
2019 Above the Shadows
2018 Office Uprising
2017 Tree House Time Machine (Kısa Film)
2016 Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Blue Mountain State Thadland'in Yükselişi
2015 Lazer Team
2015 Çılgın Düğün
2014 Ninja Kaplumbağalar
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2011 Prattle: Your Words Are Empty and So Is Your Heart (Kısa Film)
2009 Fired Up!
2008 Rex
2008 Adalet Birliği: Yeni Sınır (Video - Seslendirme)
2007 Steam
2006 The Butcher

Televizyon

2019 Titans
2019 Brooklyn Nine-Nine
2018 Alexa & Katie
2018 Wonder Pets! (Seslendirme)
2017 Blood Drive
2016 Kara Ayna
2015 Workaholics
2014 Alpha Chow (Kısa Film)
2014 The Rebels
2014 New Girl
2014 Holloway Heights
2013 Super Fun Night
2013 Hawaii Five-0
2013 Don't Talk in the Kitchen Presents
2012 Fred: The Show
2011 Blue Mountain State
2011 90210
2010 Smallville
2010 CSI: Miami
2009 Head Case
2009 Midnight Bayou (TV Filmi)
2006 Though None Go with Me (TV Filmi)

Video Oyunu

2007 Beowulf: The Game (Seslendirme)

Yönetmen

2017 Tree House Time Machine (Kısa Film)

Yapımcı

2019 The Turkey Bowl
2019 Seberg
2017 Tree House Time Machine (Kısa Film)
2016 Blue Mountain State Thadland'in Yükselişi
2014 Mojito (Kısa Film)

Senaryo

2017 Tree House Time Machine (Kısa Film)
2016 Blue Mountain State Thadland'in Yükselişi

Görev Aldığı Yapımlar

Alan Ritchson Fotoğrafları

Alan Ritchson Fotoğrafları Alan Ritchson Fotoğrafları Alan Ritchson Fotoğrafları Alan Ritchson Fotoğrafları Alan Ritchson Fotoğrafları