Alana Haim

Alana Haim
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :15.12.1991
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li müzisyen ve oyuncu.

Tam adı Alana Mychal Haim'dir. Danielle Heim ve Este Haim isimlerinde müzisyen iki kız kardeşi vardır. Birçok dizi ve sinema filminin müziklerini yapmasının yanı sıra oyunculuk da yapmıştır. Müziklerini yaptığı Vampir Akademisi (2014), Kâğıttan Kentler (2015) ve Şipşak Aile (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Soggy Bottom
2019 The Unauthorized Bash Brothers Experience (Kısa Film)
2017 Why You've Never Met the 4th Haim Sister (Kısa Film)

Televizyon

2017 Last Questions
2015 Documentary Now!

Görev Aldığı Yapımlar

Alana Haim Fotoğrafları

Alana Haim FotoğraflarıAlana Haim FotoğraflarıAlana Haim FotoğraflarıAlana Haim FotoğraflarıAlana Haim Fotoğrafları