Alayça Öztürk

Alayça Öztürk
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :12.04.1984
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Tam adı Alayça Öztürk Gidişoğlu'dur. Göçmen bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi.
Henüz 7 yaşındayken tiyatro oyuncusu olma hayalleri kuran Alayça Gidişoğlu ortaokul ve lisedeyken amatör olarak tiyatro oyunlarında sahne aldı. Liseyi Göztepe lisesinde okudu ve 2001’de mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kesişme: İyi ki Varsın Eren Bülbül (2021), Aşk ve Mavi (2017-2018) ve Karnaval (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Kesişme: İyi ki Varsın Eren Bülbül
2016 Ve Perde!
2013 Karnaval
2009 Güz Sancısı

Televizyon

2021 Masumiyet
2019 Bir Zamanlar Çukurova
2018 Aşk ve Mavi
2015 Fabrika Kızı
2010 Hanımeli Sokağı
2005 Üç Kadın
2002 Unutma Beni

Seslendirme

2013 House of Cards
2012 Acil Teslimat
2010 Winx Club 3d - Sihirli Macera

Görev Aldığı Yapımlar

Alayça Öztürk Fotoğrafları

Alayça Öztürk FotoğraflarıAlayça Öztürk FotoğraflarıAlayça Öztürk FotoğraflarıAlayça Öztürk Fotoğrafları