Albert Dupontel

Albert Dupontel
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :11.1.1964
Doğum Yeri:Saint-Germain-en-Laye, Yvelines

Fransız aktör ve yönetmen. 

Kariyerine stand-up komedyeni olarak başlamıştır.

Filmografi
Aktör
Bernie (1996; aktör/yönetmen)
Serial Lover (1998)
La Maladie de Sachs (1999)
Irréversible (2002)
Kayıp Nişanlı (2004)
Le convoyeur (2004)
Fauteuils d'orchestre (2006)
Le président (2007)
Chrysalis (2007)
L'Ennemi intime (2007)
Artık Beni Sevme (2008)
The Clink of Ice (2010)
La Proie (2011)
Le grand soir (2012)

Yönetmen
Bernie (1996)
Le créateur (1998)
Enfermés dehors (2006)
Le Vilain (2009)
Neuf mois ferme (2013)

Görev Aldığı Yapımlar

Albert Dupontel Fotoğrafları

Albert Dupontel Fotoğrafları Albert Dupontel Fotoğrafları Albert Dupontel Fotoğrafları Albert Dupontel Fotoğrafları Albert Dupontel Fotoğrafları