Aldis Hodge

Aldis Hodge
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.9.1986
Doğum Yeri:Kuzey Karolina

ADB'li oyuncu.

Tam adı Aldis Alexander Basil Hodge'dur. İlk kez 1995 yılında Zor Ölüm 3 filminde rol alarak oyunculuğa başlamış, Underground (2016), Erkekler Ne İster? (2019) ve Clemency (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Görünmez Adam
2019 CIROC: What Men Want (Kısa Film)
2019 Erkekler Ne İster?
2019 Clemency
2018 Brian Banks
2017 Jay-Z: Legacy (Kısa Film)
2016 Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Gizli Sayılar
2015 Straight Outta Compton
2013 Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Gizli Oyun
2011 A Standard Story (Kısa Film)
2010 Death, Inc. (Kısa Film)
2009 Red Sands
2007 Equal Opportunity
2006 Neşeli Ayaklar (Seslendirme)
2006 American Dreamz
2005 The Tenants
2005 Little Athens
2005 Edmond
2004 The Cure for a Diseased Life (Kısa Video)
2004 Kadın Avcıları
2000 Vay Anam Vay
1996 Tutku Gülleri
1995 Zor Ölüm 3

Televizyon

2019 City on a Hill
2019 Red Carpet Report (Mini Dizi)
2018 Star Trek: Short Treks (Mini Dizi)
2018 Medal of Honor (Belgesel Dizi)
2017 The Blacklist
2017 Kara Ayna
2017 Underground
2017 TURN
2014 Yürüyen Ölüler
2014 Rectify
2014 Caper
2014 The After (TV Filmi)
2013 The Sixth Gun (TV Filmi)
2012 Leverage
2011 The Chicago Code
2011 CSI: Miami
2010 Private Practice
2010 Mad (Seslendirme)
2009 The Forgotten
2009 Castle
2008 Kanıt Peşinde
2007 Standoff
2007 Doğaüstü
2007 Friday Night Lights
2007 A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines (Seslendirme)
2006 Numb3rs
2006 Bones
2006 Girlfriends
2005 Half & Half
2005 Snow Wonder (TV Filmi)
2003 Cold Case
2003 American Dreams
2003 ER
2002 Charmed
2002 Boston Public
2001 Becker
2000 Judging Amy
2000 City of Angels
2000 Any Day Now
2000 Pacific Blue
1999 Vampir Avcısı Buffy
1998 NYPD Blue
1998 Beyond Belief: Fact or Fiction
1997 Between Brothers

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 NBA 2k19
2004 Grand Theft Auto: San Andreas

Görev Aldığı Yapımlar

Aldis Hodge Fotoğrafları

Aldis Hodge Fotoğrafları Aldis Hodge Fotoğrafları Aldis Hodge Fotoğrafları Aldis Hodge Fotoğrafları Aldis Hodge Fotoğrafları