Alejandro Landes

Alejandro Landes
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1980
Doğum Yeri:São Paulo

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Cocalero (2007), Porfirio (2011) ve Monos (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)

Yapımcı

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)

Televizyon

2003 Oppenheimer presenta

Senaryo

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)



Görev Aldığı Yapımlar

Alejandro Landes Fotoğrafları

Alejandro Landes Fotoğrafları Alejandro Landes Fotoğrafları Alejandro Landes Fotoğrafları Alejandro Landes Fotoğrafları Alejandro Landes Fotoğrafları