Alex Huston Fischer

Alex Huston Fischer
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Save Yourselves! (2020), Snowy Bing Bongs Across the North Star Combat Zone (2017) ve For Maya (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Save Yourselves!
2017 Snowy Bing Bongs Across the North Star Combat Zone (Kısa Film)
2016 For Maya (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Low Road (Kısa Film)

Senaryo

2020 Save Yourselves!
2017 Snowy Bing Bongs Across the North Star Combat Zone (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Huston Fischer Fotoğrafları

Alex Huston Fischer Fotoğrafları Alex Huston Fischer Fotoğrafları