Alex Klein

Alex Klein
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li aktör ve senarist.

2016 yılı yapımı The Bet filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 A.R.G (Kısa Film)
2017 Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Revelator
2016 The Bet
2015 Inside the Actor's Studio: At Home Edition (Kısa Film)
2015 The Thumb Wrestler (Kısa Film)
2014 Ante Up! (Kısa Film)
2014 Going Very Badly (Kısa Film)
2013 Barrel 28 (Kısa Film)
2013 Platonic Solid (Kısa Film)
2013 Limbus
2012 I Survived: Celebrity Massages (Kısa Film)
2011 Last at Bat (Kısa Film)
2011 The Drifter (Kısa Film)
2011 Hot Mess (Kısa Film)
2009 The Moment (Kısa Film)
2005 Boo

Televizyon

2018 Lodge 49
2018 The Shoaks
2018 Vida
2017 That Moment When
2016 NASCAR: The Rise of American Speed (Mini Belgesel Dizi)
2015 Truth Be Told
2012 The Obtainer (TV Filmi)
2011 The 3xtremes
2011 Community

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Klein Fotoğrafları

Alex Klein Fotoğrafları Alex Klein Fotoğrafları Alex Klein Fotoğrafları Alex Klein Fotoğrafları Alex Klein Fotoğrafları