Alex Sharp

Alex Sharp
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.2.1989
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktör.

Tam adı Alexander Ian Sharp'tır. The Hustle (2019), To the Bone (2017) ve Partilerde Kız Tavlama Sanatı (2017) filmleri ve Broadway yapımı The Curious Incident of the Dog in the Night-Time tiyatro oyunundaki Christopher Boone rolüyle tanınmıştır.

2014 yazında Juilliard School'u bitirdikten sonra, Broadway yapımı The Curious Incident of the Dog in the Night-Time adlı tiyatro oyunuyla oyunculuğa adım attı. Bu filmde Otistik genç Christopher Boone rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Tony Ödülü, Drama Desk Ödülü ve Outer Critics Circle Award ödülünü kazandı.

Filmografi

2020 The Trial of the Chicago 7
2019 The Sunlit Night
2019 Düzenbazlar
2018 UFO
2018 Better Start Running
2017 To the Bone
2017 How to Talk to Girls at Parties

Televizyon

2017 Made in Hollywood

Tiyatro

2014 The Curious Incident of the Dog in the Night-Time

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Sharp Fotoğrafları

Alex Sharp Fotoğrafları Alex Sharp Fotoğrafları Alex Sharp Fotoğrafları Alex Sharp Fotoğrafları Alex Sharp Fotoğrafları