Alex Winter

Alex Winter
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.7.1965
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Alexander Ross Winter'dir. Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), Bill & Ted's Bogus Journey (1991) ve Bill & Ted Face the Music (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu

2020 Bill & Ted Face the Music
2016 Anyone Can Quantum (Kısa Film)
2013 Grand Piano
1999 Tuhaf Bir Kiracı
1997 Minik kahramanlar
1993 Freaked
1991 Bill ve Ted'in Maceraları 2
1989 Rosalie Goes Shopping
1989 Red Hot Chili Peppers: Knock Me Down (Kısa Video)
1989 Bill ve Ted'in Maceraları
1989 Aisles of Doom (Kısa Film)
1988 Haunted Summer
1988 Bar-B-Que Movie (Kısa Film)
1987 Medium Rare
1987 Kayıp Çocuklar
1985 Squeal of Death (Kısa Film)
1985 Death Wish 3

Televizyon

2019 Robot Chicken (Seslendirme)
2018 Karanlığa Doğru (Seslendirme)
2010 Medium Rare
2009 Ben 10: Uzaylı Kovanı (TV Filmi - Seslendirme)
2007 Saul of the Mole Men (Seslendirme)
2007 Bones
2007 Ben 10: Zamana Karşı Yarış (TV Filmi)
1993 Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV Filmi)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (Seslendirme)
1985 The Equalizer

Yönetmen

2016 Anyone Can Quantum (Kısa Film)
2015 Smosh: Sinema Filmi
2003 Tabla Beat Science: Talamanam Sound Clash (Video)
1999 Tuhaf Bir Kiracı
1996 Helmet: Exactly What You Wanted (Kısa Video)
1995 Helmet: Wilma's Rainbow (Kısa Video)
1994 Helmet: Milquetoast (Kısa Video)
1994 Bomb The Bass: Bug Powder Dust (Kısa Video)
1993 Freaked
1991 Extreme: Photograffitti (Kısa Video)
1990 Extreme: Decadence Dance (Kısa Video)
1989 Red Hot Chili Peppers: Taste the Pain (Kısa Video)
1988 Bar-B-Que Movie (Kısa Film)
1985 Squeal of Death (Kısa Film)

Televizyon

2016 Quantum Is Calling (TV Filmi)
2015 Kirby Buckets
2015 Bella and the Bulldogs
2014 Maker Shack Agency
2013 Marvin Marvin
2013 Betas
2013 Supah Ninjas (Mini Dizi)
2012 Level Up
2011 Blue Mountain State
2009 Ben 10: Uzaylı Kovanı (TV Filmi)
2007 Ben 10: Zamana Karşı Yarış (TV Filmi)
2005 Dirty Famous (TV Filmi)
2003 Jimmy Kimmel Live!
1991 The Idiot Box

Yapımcı

1993 Freaked
1985 Squeal of Death (Kısa Film)

Televizyon

2016 Quantum Is Calling (TV Filmi)
2009 Ben 10: Uzaylı Kovanı (TV Filmi)
2007 Ben 10: Zamana Karşı Yarış (TV Filmi)

Senaryo

2015 Alex Winter Live on the Crypto Show (Kısa Film)
1999 Tuhaf Bir Kiracı
1993 Freaked
1989 Aisles of Doom (Kısa Film)
1985 Squeal of Death (Kısa Film)

Televizyon

1991 The Idiot Box

Belgesel

Yönetmen

2021 Zappa
2020 Showbiz Kids
2018 Trust Machine: The Story of Blockchain
2018 The Panama Papers
2017 Trump's Lobby (Kısa Film)
2016 Relatively Free (Kısa Film)
2015 Deep Web
2013 Downloaded

Yapımcı

2021 Zappa
2020 Showbiz Kids
2018 Trust Machine: The Story of Blockchain
2018 The Panama Papers
2017 Trump's Lobby (Kısa Film)
2016 Relatively Free (Kısa Film)
2016 Anyone Can Quantum (Kısa Film)
2015 Deep Web
2013 Downloaded

Televizyon

2019 Green Blood (Mini Dizi)

Senaryo

2021 Zappa
2020 Showbiz Kids
2018 Trust Machine: The Story of Blockchain
2018 The Panama Papers
2015 Deep Web
2013 Downloaded

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Winter Fotoğrafları

Alex Winter Fotoğrafları Alex Winter Fotoğrafları Alex Winter Fotoğrafları Alex Winter Fotoğrafları Alex Winter Fotoğrafları