Alex Wolff

Alex Wolff
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.11.1997
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktör, müzisyen ve besteci.

Tam adı Alexander Draper Wolff'tur.

Erkek kardeşi Polly Draper'in yapımcısı olduğu Nikelodeon müzikal komedi dizisi The Naked Brothers Band'da oynadığı başrol ile tanınmıştır. Wolff ve kardeşi, babası Michael Wolff tarafından ortaklaşa hazırlanan The Naked Brothers Band ve I Don't Want to Go to School isimli iki soundtrack albümü çıkardılar. Nickelodeon serisinin sonuçlanmasının ardından, Wolff ve abisi Nat & Alex Wolff adında bir ikili oluşturdular ve 2011'de Black Sheep albümünü çıkardılar. Daha sonra, Wolff filmlerde oyunculuk rollerine daha fazla odaklanmaya başladı. Patriots Day'de (2016) Dzhokhar Tsarnaev ve My Firend Dahmer'da (2017) John 'Derf' Backderf'i canlandırdı.

Filmografi

2018 Dude
2018 Stella's Last Weekend
2018 Hereditary
2017 Jumanji: Vahşi Orman
2017 My Friend Dahmer
2017 The House of Tomorrow
2017 Thoroughbreds
2016 Patriots Day
2016 The Standoff
2016 Benim Çılgın Düğünüm 2
2015 Boots (Short)
2015 Coming Through the Rye
2013 HairBrained
2013 A Birder's Guide to Everything
2012 The Empty Room (Short)
2011 The Sitter
2011 Tepedeki Ev (Seslendirme)
2005 The Naked Brothers Band: The Movie

Televizyon

2017 Red Oaks
2017 Crash & Burn (TV Filmi)
2016 Divorce
2010 In Treatment
2009 Monk
2009 Mr. Troop Mom (TV Filmi)
2007 The Naked Brothers Band

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Wolff Fotoğrafları

Alex Wolff Fotoğrafları Alex Wolff Fotoğrafları Alex Wolff Fotoğrafları Alex Wolff Fotoğrafları Alex Wolff Fotoğrafları