Alexander De Jordy

Alexander De Jordy
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.5.1993
Doğum Yeri:Toronto

Kanadalı oyuncu.

19-2 (2014), Letterkenny (2016) ve Between (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ormandaki Cadı
2018 Tick (Kısa Film)
2015 Stray Dog (Kısa Film)
2014 501 (Kısa Film)
2009 Hungry Hills

Televizyon

2016 Between
2017 Letterkenny
2015 Rookie Blue
2015 Mr. D
2017 19-2
2014 Saving Hope
2013 Murdoch Mysteries
2013 Darknet
2011 Wingin' It
2011 King
2011 12 Dates of Christmas (TV Filmi)
2010 How to Be Indie
2008 True Heroes
2008 The Good Witch (TV Filmi)
2008 Sticks and Stones (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexander De Jordy Fotoğrafları

Alexander De Jordy Fotoğrafları Alexander De Jordy Fotoğrafları Alexander De Jordy Fotoğrafları