Alexandra Shipp

Alexandra Shipp
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.7.1991
Doğum Yeri:Arizona

ABD'li aktris.

House of Anubis dizisindeki KT Rush karakteriyle tanınmaktadır. Ayrıca Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel, Switched at Birth ve Victorious gibi dizilerde ve filmlerde oynamıştır.

Filmografi

2020 Endless
2020 Lexi
2019 All the Bright Places
2019 Shaft
2019 Sadık Dostum
2019 Dark Phoenix
2019 Son of Shaft
2018 Love, Simon
2018 Spinning Man
2018 Dude
2018 Deadpool 2
2017 Tragedy Girls
2016 The Deal (Kısa Film)
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Straight Outta Compton
2009 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Televizyon

2015 Your Family or Mine
2014 Ray Donovan
2014 Days of Our Lives
2014 Drumline: A New Beat (TV Filmi)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV Filmi)
2013 House of Anubis
2013 Occult
2013 Awkward
2012 Victorious
2011 Switched at Birth

Yapımcı

2018 Diving (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexandra Shipp Fotoğrafları

Alexandra Shipp Fotoğrafları Alexandra Shipp Fotoğrafları Alexandra Shipp Fotoğrafları Alexandra Shipp Fotoğrafları Alexandra Shipp Fotoğrafları