Alexis Bledel

Alexis Bledel
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :16.9.1981
Doğum Yeri:Teksas

Arjantis asıllı ABD'li oyuncu.

Tam adı Kimberly Alexis Bledel'dir. Annesi Arizonalı babası ise Arjantinlidir. İlk kez 1998 yılı yapımı Çılgın Liseliler filmiyle kamera karşısına çıkmıştır. Asıl çıkışını ise 2000-2007 yılları arası yayımlanan Gilmore Kızları dizisiyle yapmıştır.

Gilmore Kızları (2000-2007), Mad Men (2012) ve The Handmaid's Tale (2017-2019) dizileriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kripto Vurgun
2015 Emily & Tim
2015 Jenny's Wedding
2014 Aşka Tutunanlar
2012 The Brass Teapot
2011 Violet & Daisy
2011 Girl Walks Into a Bar
2010 The Kate Logan Affair
2010 Suikast
2009 The Ballad of G.I. Joe (Kısa Video)
2009 Yeni Mezun
2009 Aşk Oyunu
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2006 Life Is Short (Kısa Film)
2006 Zoom
2006 I'm Reed Fish
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants
2005 Günah Şehri
2004 DysEnchanted (Kısa Film)
2004 Gelinim Olur musun?
2002 Tuck Everlasting
1998 Çılgın Liseliler

Televizyon

2019 The Handmaid's Tale
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (Mini Dizi)
2015 Motive
2014 Us & Them
2013 Remember Sunday (TV Filmi)
2012 Mad Men
2009 ER
2007 Gilmore Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Alexis Bledel Fotoğrafları

Alexis Bledel Fotoğrafları Alexis Bledel Fotoğrafları Alexis Bledel Fotoğrafları Alexis Bledel Fotoğrafları Alexis Bledel Fotoğrafları