Alexis Kendra

Alexis Kendra
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Illinois

ABD'li aktris, senarist ve yapımcı.

Hollywood Amerikan Dramatik Sanatlar Akademisi'nden mezun oldu. Buradan mezun olduktan sonra, Los Angeles'taki California Üniversitesi (UCLA) ve Yale Drama Okulu tarafından düzenlenen Oxford'daki yaz ortası Shakespeare programına katıldı ve burada Romeo ve Juliet, Twelfth Night ve The Taming of the Shrew oyunlarında oynadı.

Sevgililer Günü (2010), Wedding Day (2012) filmleri ve Criminal Minds (2014) dizisiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Cleaning Lady 
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Goddess of Love 
2014 Girlhouse 
2013 Big Ass Spider! 
2013 Blue Jay (Kısa Film)
2012 Wedding Day 
2011 Infected (Kısa Film)
2011 Damn Love (Kısa Film)
2010 The Warm-Up Guy (Kısa Film - Seslendirme) 
2010 Hatchet II 
2010 Sevgililer Günü 

Televizyon

2014 Criminal Minds
2009 Hammer of the Gods (TV Filmi)
2007 Days of Our Lives
2007 Grendel (TV Filmi)
2006 Faceless (TV Filmi)

Yapımcı

2020 Two Shallow Graves: The McStay Family Murders (Belgesel)
2018 The Cleaning Lady
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Viper (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2013 Blue Jay (Kısa Film)

Senaryo

2018 The Cleaning Lady
2016 The Cleaning Lady (Kısa Film)
2015 Viper (Kısa Film)
2015 Goddess of Love
2013 Blue Jay (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexis Kendra Fotoğrafları

Alexis Kendra Fotoğrafları Alexis Kendra Fotoğrafları Alexis Kendra Fotoğrafları Alexis Kendra Fotoğrafları Alexis Kendra Fotoğrafları