Alexis Manenti

Alexis Manenti
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :1.1.1900

Fransız senarist ve oyuncu.

Sefiller (2019), The Last Panthers (2015) ve Benim Hatam (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 A Rising Star (Kısa Film)
2019 Poissonsexe
2019 Les extraordinaires mésaventures de la jeune fille de pierre (Kısa Film - Seslendirme)
2019 Sefiller
2018 L'Enkas
2018 Le discours d'acceptation glorieux de Nicolas Chauvin (Kısa Film)
2018 Le monde est à toi
2018 Bir Nefes Ötede
2018 J'attends Jupiter (Kısa Film)
2017 Épouse-moi mon pote
2017 9 doigts
2017 Sefiller (Kısa Film)
2016 Le divan de Staline
2016 Dört Kadın Bir Hayat
2016 Voir du pays
2015 Vicky
2015 Violence en réunion (Kısa Film)
2015 Ghettotube (Kısa Film)
2014 Benim Hatam

Televizyon

2020 Une île
2018 Clash of Futures (Mini Dizi)
2018 Les petits meurtres d'Agatha Christie
2015 The Last Panthers (Mini Dizi)
2014 La collection: Ecrire pour... la trentaine vue par des écrivains (Mini Dizi)

Senaryo

2019 Sefiller
2017 Sefiller (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexis Manenti Fotoğrafları

Alexis Manenti Fotoğrafları Alexis Manenti Fotoğrafları Alexis Manenti Fotoğrafları Alexis Manenti Fotoğrafları Alexis Manenti Fotoğrafları