Alexs Stadermann

Alexs Stadermann
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist ve yönetmen.

Baykuş Krallığı Efsanesi (2010), Gufi ile Oğlu (1995) ve 100% Wolf (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 100% Wolf
2018 Arı Maya 2: Bal Oyunları
2014 Arı Maya
2013 The Woodlies Movie

Televizyon

2012 The Woodlies

Senaryo

2020 100% Wolf
2018 Arı Maya 2: Bal Oyunları
2010 True Guardians of the Earth (Kısa Belgesel)

Televizyon

2013 Vic the Viking

Görev Aldığı Yapımlar

Alexs Stadermann Fotoğrafları

Alexs Stadermann Fotoğrafları Alexs Stadermann Fotoğrafları