Aleyna Solaker

Aleyna Solaker
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.12.1996
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Halen Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini sürdürmektedir.

İlk kez 2006 yılında Kuş Dili dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. En son Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Filmografi

2016 İki Gözüm
2018 Aşktroloji
2009 Dersimiz Atatürk

Televizyon

2017 Kırgın Çiçekler
2014 Beyaz Karanfil
2013 Altındağlı
2006 İşte Benim
2006 Kuşdili

Görev Aldığı Yapımlar

Aleyna Solaker Fotoğrafları

Aleyna Solaker Fotoğrafları Aleyna Solaker Fotoğrafları Aleyna Solaker Fotoğrafları Aleyna Solaker Fotoğrafları Aleyna Solaker Fotoğrafları