Ali Aksöz

Ali Aksöz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.5.1978
Doğum Yeri:Bitlis

Türk oyuncu.

Beykent Üniversitesi’nden mezundur. Sinema filmlerinden ziyade reklamlarda daha çok görev almaktadır. Kendi gerçek mesleği yazarlık olan Ali Aksöz, Levent Kırca Tiyatroları’nda dizi yazarlığı yaparak sanat macerasına başlamıştır. Ülkemizde bilim kurgu konulu Türk dizilerinin eksik olduğunu ve bunun üzerine düşülmesi gerektiğini düşünmektedir. Uzun zamandır bir sinema filmi ve roman yazdığını belirtmiştir. İngilizce, İspanyolca ve Japonca dillerini bilmektedir. Birçok dalda ödülleri bulunmaktadır.

Filmografi

2017 Housewife
2016 Karayel
2014 Panzehir
2012 Dağ

Televizyon

2015 Gamsız Hayat
2014 Medcezir

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Aksöz Fotoğrafları

Ali Aksöz Fotoğrafları Ali Aksöz Fotoğrafları Ali Aksöz Fotoğrafları Ali Aksöz Fotoğrafları Ali Aksöz Fotoğrafları