Ali Biçim

Ali Biçim
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :17.4.1987
Doğum Yeri:İzmit

Türk komedyen.

1987 yılında İzmit'te dünyaya geldikten sonra ailesiyle birlikte 2000 yılında İstanbul'a taşınmıştır. 2005 yılında Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden ve 2011 yılında ise Beykent Üniversitesi Oyunculuk ve yan dal olarak Sahne ve Gösteri Sanatları yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. 'Just Pide' isimli videosuyla popüler olduktan sonra Okan Bayülgen’in ekibine katılmıştır.

Filmografi

2019 Sar Başa
2017 Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
2016 Propaganda 2

Televizyon

2018 Tam Kafadan (Mini Dizi)
2017 Ölülere Esemes Çekilmez (TV Filmi)
2013 Babam Sınıfta Kaldı
2011 Medya Kralı (TV Programı)

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Biçim Fotoğrafları

Ali Biçim Fotoğrafları Ali Biçim Fotoğrafları Ali Biçim Fotoğrafları Ali Biçim Fotoğrafları Ali Biçim Fotoğrafları