Ali Burak Ceylan

Ali Burak Ceylan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.5.1991
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi At Biniciliği ve Antrenörlüğü bölümü mezunudur. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Ali Burak Ceylan, ilk oyunculuk deneyimini Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisi ile yaşamıştır.

Filmografi

2019 Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle
2018 Bekarlığa Feda
2016 Reis

Televizyon

2018 Külahta Erimiş Dolunay
2017 Kalp Atışı
2016 Kara Sevda

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Burak Ceylan Fotoğrafları

Ali Burak Ceylan Fotoğrafları Ali Burak Ceylan Fotoğrafları Ali Burak Ceylan Fotoğrafları Ali Burak Ceylan Fotoğrafları Ali Burak Ceylan Fotoğrafları