Ali Demirel

Ali Demirel
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.3.1944
Doğum Yeri:İstanbul

Filmografisi

2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
2007 Fesupanallah (Senaryo)
2002 Şeytan Bunun Neresinde
2001 Son
1994 Bize Nasıl Kıydınız?
1992 Çöküş
1991 Varyemez
1990 Oğulcan
1990 Can Evimden Vurdular
1990 Aile Bağları / Deli Fişek
1990 Öğretmen Zeynep
1989 Talih Kuşu
1988 Üçüncü Göz (Yapımcı)
1988 Kızım ve Ben / Gurbet Kadını
1988 Es Deli Rüzgar
1987 Çark
1987 Vurgun
1987 Sevgi Dünyası (Video)
1987 Japon İşi
1987 Jaguar
1987 Gönlübol (Video)
1987 Evlerden Biri
1987 Babamız Eğleniyor
1986 Vazife Uğruna
1986 Umutsuzlar
1986 Tokat (Video)
1986 Teyzem
1986 Sevdan Öldürdü Beni
1986 Savunma
1986 Namus Düşmanı
1986 Melek Yüzlü Cani / Nefret
1986 Mavi Yolculuk
1986 Kuzucuklarım
1986 Hayat Merdiveni
1986 Gırgır Hafiye
1986 Günahsız Yetim (Video)
1986 Gülmece Güldürmece / Gelinciklerim (Video)
1986 Garip
1986 Dikenli Yol
1986 Değişim
1986 Bekçi
1986 Arap Bilo (Video)
1985 Çıplak Vatandaş
1985 Vahşi Aşk
1985 Paramparça
1985 Katma Değer Şaban
1985 Katiller De Ağlar
1985 Gazino Bülbülü
1985 Biz Bir Aileyiz
1985 Bir Avuç Cennet
1985 Utanıyorum
1984 Ortadirek Şaban
1984 Namuslu
1984 Kaşık Düşmanı
1984 Kaptan
1984 Gırgıriyede Büyük Seçim
1984 Fırtına Kemal
1984 Balayı
1984 Çöl
1983 Zifaf
1983 Davetsiz Misafir
1983 Bataklıkta Bir Gül
1982 Çiçek Abbas
1982 Faize Hücum
1982 Doktor Civanım
1982 Baş Belası
1982 Gırgıriyede Şenlik Var
1981 Günah Defteri
1981 İbişo
1980 Zübük
1980 Rahmet ve Gazap
1980 Kartal Murat
1980 Huzurum Kalmadı
1980 Banker Bilo
1980 Şark Bülbülü
1979 Üç Sevgilim
1979 Vay Başımıza Gelenler
1979 Vatandaş Rıza
1979 Saldırganlar
1979 Nokta ile Virgül Paldır Küldür
1979 Demiryol
1979 Aşkı Ben mi Yarattım?
1979 Arzu
1979 İyi Aile Çocuğu
1978 İnek Şaban
1978 Yüz Numaralı Adam
1978 Ya Şundadır Ya Bunda
1978 Petrol Kralları
1978 El Bebek Gül Bebek
1978 Düzen
1978 Dost Bildiklerim
1978 Baba Kartal
1978 Ayağında Kundura / Ceylan
1976 Günahkar
1971 Çamur Şevket
1970 Afacan

Televizyon

2011 Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas 
2009 Olacak O Kadar 
2007 Hayat Kavgam 
2007 Doktorlar 
2006 Aynı Çatı Altında 
2002 Yalanın Batsın 
1994 Hangimiz Eşek 
1993 Saygılar Bizden 
1986 Olacak O Kadar 

Işık Ekibi

1996 Otostop
1996 Kara Melek (TV Dizisi)
1991 Aldatacağım / Kaderimsin
1990 Abuk Sabuk Bir Film
1988 Ben İnsan Değil miyim?
1987 Kaçamak

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Demirel Fotoğrafları

Ali Demirel Fotoğrafları Ali Demirel Fotoğrafları