Ali Mert Yavuzcan

Ali Mert Yavuzcan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.4.1979
Doğum Yeri:Bonn

Türk oyuncu.

Orta ve Lise öğrenimini doğduğu Almanya'da tamamladı. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, tiyatro bölümünü bitirdi. Aynı yıl İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 2008 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden ayrıldı. 2008/2009 sezonunda Tiyatro Cef'e Letafet oyunu ile konuk oyuncu olarak katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok dizi ve sinema filmi çalışmalarını devam ettirmektedir.

Filmografi

2019 Ceviz Ağacı
2016 Şimdi Aşk
2016 Yok Artık 2
2016 Istanbul Story
2015 Selam: Bahara Yolculuk
2013 Aşk Ağlatır
2010 Romantik Komedi
2009 Jack Hunter and the Star of Heaven
2006 Emret Komutanım: Şah Mat

Televizyon

2019 Kuzey Yıldızı
2018 Çukur
2017 Dolunay
2015 Ne Münasebet
2015 Aşkın Bedeli
2012 İbret-i Ailem
2010 Unutulmaz
2009 Kahve Bahane
2008 The Treasure of Ugarit
2008 Emret Komutanım
2008 Aman Annem Görmesin
2007 Senin Uğruna
2006 Kınalı Kuzular: Nişanlıya Verilen Söz (TV Filmi)
2005 Kanlı Düğün
2005 Beşinci Boyut
2003 Mühürlü Güller
2003 Melek
2002 Kısa Devre
2001 Fidan Hanım'a Ne Oldu (TV Filmi)
2000 Yedi Numara
1998 Çiçeği Büyütmek

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Mert Yavuzcan Fotoğrafları

Ali Mert Yavuzcan Fotoğrafları Ali Mert Yavuzcan Fotoğrafları Ali Mert Yavuzcan Fotoğrafları Ali Mert Yavuzcan Fotoğrafları