Ali Pınar

Ali Pınar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1977











Filmografisi


2000'ler

  • İffet, 2011
  • Ada: Zombilerin Düğünü, 2009
  • Gölge, 2008
  • Gece Gündüz, 2008
  • Bahtı Kara, 2008
  • Benden Baba Olmaz, 2007
  • Aşka Sürgün, 2005
  • Emret Komutanım, 2005
  • Beyaz Gelincik, 2005
  • Ödünç Hayat, 2005
  • Metro Palas, 2004
  • Nisan Yağmuru, 2001

1990'lar

  • Çılgın Bediş, 1997
  • Ruhsar, 1997
  • Köpekler Adası, 1996
  • Azmi, 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Pınar Fotoğrafları

Ali Pınar Fotoğrafları Ali Pınar Fotoğrafları Ali Pınar Fotoğrafları Ali Pınar Fotoğrafları Ali Pınar Fotoğrafları