Ali Rıza Tanyeli

Ali Rıza Tanyeli
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :19.10.1992
Doğum Yeri:Şanlıurfa

Türk oyuncu.

Kiraz Mevsimi, Otel Divane, Pek Yakında, Polis Akademisi Alaturka gibi dizi ve filmlerde yer almıştır. Zaman Makinesi 1973 (2014), Hayat Öpücüğü (2015) ve Eski Köye Yeni Adet (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Eyvah Tatil
2020 Ağır Romantik
2020 Aile Hükümeti
2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2019 Geçmiş Olsun
2018 Eski Köye Yeni Adet
2018 Bücür
2018 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2017 Karımı Gördünüz mü?
2016 Ekşi Elmalar
2016 Yıldızlar da Kayar: Das Borak
2016 İdam (Kısa Film)
2015 Hayat Öpücüğü
2014 Zaman Makinesi 1973
2014 Polis Akademisi Alaturka
2014 Pek Yakında

Televizyon

2022 Baba Yadigarı (TV Filmi)
2022 Pelesenk Ailesi (TV Filmi)
2021 Oluversin Gari (TV Filmi)
2020 Petrol Sevdası (TV Filmi)
2019 Hayatımız Film (TV Filmi)
2018 Anamız Var (TV Filmi)
2018 Sabahlar Olmasın (TV Filmi)
2017 Kalp Atışı
2016 Çifte Saadet
2014 Otel Divane
2014 Kiraz Mevsimi

Senaryo

2021 Öteki Dünyalar

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Rıza Tanyeli Fotoğrafları

Ali Rıza Tanyeli FotoğraflarıAli Rıza Tanyeli FotoğraflarıAli Rıza Tanyeli FotoğraflarıAli Rıza Tanyeli FotoğraflarıAli Rıza Tanyeli Fotoğrafları