Ali Tarık Fındık

Ali Tarık Fındık
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.01.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Arka Sıradakiler (2007), Savaşçı (2017) ve Kavak Yelleri (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Çılgın Ortak

Televizyon

2021 Savaşçı
2014 RGG Ayas (Seslendirme)
2012 Arka Sıradakiler
2012 Aşkın Halleri
2011 Kavak Yelleri
2009 Akasya Durağı

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Tarık Fındık Fotoğrafları

Ali Tarık Fındık Fotoğrafları Ali Tarık Fındık Fotoğrafları Ali Tarık Fındık Fotoğrafları