Ali Tutal

Ali Tutal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1950
Doğum Yeri:Diyarbakır

Türk oyuncu.

Siyasal İşletme bölümü mezunudur. Asıl mesleği reklamcılıktır. İlk kez 1972 yılında Battal Gazi'nin İntikamı filminde figüran olarak yer almış ve sinemaya adım atmıştır. İlk ciddi rolünü ise 1975 yılı yapımı İzin filminde oynamıştır. Arkadaşım (1982), Sultanoğlu (1986) ve Katırcılar (1987) filmleri ve 2009-2011 yılları arasında yayımlanan Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Koyu Bilal'in babası Ali Ekber Elagöz karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Bahtsız Bedri
2017 Aşka Geldik
2016 Yolsuzlar Çetesi
2016 Olaylar Olaylar
2014 Guruldayan Kalpler
2013 Size Deniz Getireceğim
2013 Hükümet Kadın 2
2013 Dursun Çavuş
2012 Hükümet Kadın
2010 Vay Arkadaş
2010 Memlekette Demokrasi Var
2009 Güneşi Gördüm
2008 Saddam'ın Askerleri: Kara Güneş
2008 Mıhlıçay Aşıkları
2007 Hicran Sokağı
2006 Maskeli Beşler: Irak
2006 Eve Dönüş
2000 Hemşo
1998 Yara
1998 Hoşçakal Yarın
1996 Kış Çiçeği
1990 Kiraz Çiçek Açıyor
1990 Kanımdaki Şeytan
1988 Yabancı
1988 Sana Can Dayanmaz
1988 Kadın Dul Kalınca
1988 Ayrı Dünyalar
1987 Muhteşem Urfalı
1987 Katırcılar
1987 Günah Gecesi
1987 Deniz Kızı
1987 72. Koğuş
1986 Umut Sokağı
1986 Sultanoğlu
1986 Seviyorum
1986 Güneşe Köprü
1985 Son Darbe
1985 Seyyid
1985 Sarı Bela
1985 Kuşku (Video)
1984 Sevdalandım
1984 Gizli Duygular
1984 Fidan
1982 Kaçak
1982 Arkadaşım
1982 Alişan
1979 Bereketli Topraklar Üzerinde
1975 İzin
1972 Battal Gazi'nin İntikamı

Televizyon

2016 Saklambaç (TV Filmi)
2016 Kördüğüm
2015 Sen Benimsin
2014 Boynu Bükükler
2012 Yol Ayrımı
2011 Yerden Yüksek
2011 Geniş Aile
2008 Ayışığı
2007 Doktorlar
2007 Arka Sokaklar
2006 Hasret
2005 Bir Kurşun İkimize Yeter (TV Filmi)
2005 Büyük Buluşma
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Yabancı Damat
2004 Türkü Filmi
2004 Fırtına Hayatlar
2004 Cennet Mahallesi
2003 Gurbet Kadını
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Asmalı Konak
2001 Yeni Hayat
2000 Köçek (TV Filmi)
2000 Beyoğlu Rüyası
2000 Bana Babamı Anlat
1999 Şara (TV Filmi)
1997 Hiç Bana Sordun mu?
1996 Tutku
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi
1989 İz Peşinde

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Tutal Fotoğrafları

Ali Tutal Fotoğrafları Ali Tutal Fotoğrafları Ali Tutal Fotoğrafları Ali Tutal Fotoğrafları Ali Tutal Fotoğrafları