Alice Rohrwacher

Alice Rohrwacher
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :29.12.1982
Doğum Yeri:Fiesole

İtalyan senarist ve yönetmen.

Mucizeler (2014), Corpo celeste (2011) ve Mutlu Lazzaro (2018) filmleriyle tanınmıştır. Kız kardeşi Alba Rohrwacher de oyuncudur.

Filmografi

Yönetmen

2018 Mutlu Lazzaro
2015 De Djess (Kısa Film)
2014 9x10 novanta (Belgesel)
2014 Mucizeler
2011 Corpo celeste
2006 Checosamanca (Belgesel)

Senaryo

2018 Mutlu Lazzaro
2015 De Djess (Kısa Film)
2014 9x10 novanta (Belgesel)
2014 Mucizeler
2011 Corpo celeste
2005 Un piccolo spettacolo (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Alice Rohrwacher Fotoğrafları

Alice Rohrwacher Fotoğrafları Alice Rohrwacher Fotoğrafları Alice Rohrwacher Fotoğrafları Alice Rohrwacher Fotoğrafları Alice Rohrwacher Fotoğrafları