Alice Winocour

Alice Winocour
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :13.1.1976
Doğum Yeri:Paris

Fransız senarist ve yönetmen.

Mustang (2015), Darmadağın (2015) ve Proxima (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Proxima
2015 Darmadağın
2012 Augustine
2009 Pina Colada (Kısa Film)
2007 Magic Paris (Kıs Film)
2005 Kitchen (Kısa Film)

Senaryo

2019 Proxima
2015 Mustang
2015 Darmadağın
2012 Augustine
2009 Sıradan İnsanlar
2009 Pina Colada (Kısa Film)
2008 Yuva
2007 Magic Paris (Kıs Film)
2005 Kitchen (Kısa Film)
2003 Orphée (Kısa Film)

Televizyon

2018 Ondes de choc (Mini Dizi)

Oyuncu

2003 Orphée (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alice Winocour Fotoğrafları

Alice Winocour Fotoğrafları Alice Winocour Fotoğrafları Alice Winocour Fotoğrafları Alice Winocour Fotoğrafları Alice Winocour Fotoğrafları