Alina Boz

Alina Boz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.06.1998
Doğum Yeri:Moskova

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Alina'nın annesi (Olga) Rus ve babası Bulgar Türk kökenli bir Türk'tür. 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi için İstanbul'a geldi. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşındayken tiyatro okumaya başladı. İlk önce Cesur Hemşire'de Canan olarak oynadı.

Filmografi

2017 Bölük
2016 Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın!

Televizyon

2021 Maraşlı
2021 Aşk 101
2019 Elimi Bırakma
2017 Vatanım Sensin
2017 Sevda'nın Bahçesi (Mini Dizi)
2016 Paramparça
2013 Cesur Hemşire

Görev Aldığı Yapımlar

Alina Boz Fotoğrafları

Alina Boz FotoğraflarıAlina Boz FotoğraflarıAlina Boz FotoğraflarıAlina Boz FotoğraflarıAlina Boz Fotoğrafları